Laddar

Leech Tactical Pant V2

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Komplettera med

1995 kr
Rek pris.
Leverans: 
3018_all
Produktbeskrivning
Vattentäta och hållbara byxor med tre lager offshore för tuffa förhållanden. Utan foder för ökad flexibilitet. En tekniskt avancerad vind- och vattentät byxa med tejpade sömmar och utmärkt andningsförmåga (WP 15 000/MVP 15 000).

Robusta fiske-/seglarbyxor med tre lager offshore för riktigt tuffa väderlekar. Utan foder för optimal rörelsefrihet. De taktiska plaggen har ett vatten- och vindtätt skallager gjort av ett mycket hållbart material. Byxan är förstärkt med ett dubbelt lager membranlaminerad textil som håller dig torr även i fuktiga miljöer eller om du sitter på en våt yta. Du undviker att fukt och väta tränger in samtidigt som fukt från kroppen ventileras ut. Vårt membran är hållbart, vattentätt (15 MVP), har utmärkt andningsförmåga och är behandlad med en PFOA-fri DWR-beläggning som håller tyget torrt och förhindrar att man får en obehaglig avkylningseffekt. Byxan är inte fodrad och kan därför bäras både i varmt och kallt väder. När det är kallt är det bra att också ha ett underställ i ylle eller fleece (eller annat icke-absorberande material). Leech teamet använder den i Rügen i december-februari när det är nollgradigt, men naturligtvis med andra kläder under.

100 % Nylon.
Tvätt: 60° C.
Vindtät.
Vattentät.
Hållbara byxor med tre lager offshore som är designade att tåla tuffa förhållanden och ge optimal rörlighet. En tekniskt avancerad byxa som är vind- och vattentät med tejpade sömmar och utmärkt andningsförmåga. Hög modell med neopren för bästa passform.
Stora tydliga reflexer.
Midja och hängslen kan justeras med kardborrband.
Två varma fickor med vattentäta blixtlås samt benfickor på framsidan.
Benen är designade för bästa passform.
Egenskaper

Se fler varor

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu