Laddar

Jiggar Sverige AB
Södertäljevägen 30
153 31 Järna  
SWEDEN
E-post: info@jiggar.nu
Tel: +46 8551 713 37 (Mån - Fre 10:00 - 18:00)

Jiggar.nu Butiken
Varmt välkommen till vår butik i Järna! Här hittar du hela vår sortiment direkt till självplockning, med kunnig personal på plats för tips och råd!
Vår butik ligger nära motorvägen E4, avfart Järna. Adressen är Södertäljevägen 30.

Öppettider: 
Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00 
Söndag: StängtJiggar.nu startades 2013 av Björn Boström och Jakob Hanc, mest som ett hobbyprojekt tack vare ett brinande intresse för sportfisket och primärt gäddfisket. Butiken var främst tänkt att sälja olika jiggar och gummibeten som Björn och Jakob fiskade mycket med själva, därav namnet Jiggar.nu. Butiken växte fort fram och den lilla butikslokalen blev snabbt för liten och fick expanderas mer och mer på den ytan vi hade tillgodo.

Till slut 2023 kunde vi bygga en helt dedikerad butik för Jiggar.nu på Södertäljevägen 30. Den nya butiken är en såkalad "konceptbutik" där butiken är indelad i olika sektioner efter varumärke. Det är en modern och lättnavigerad butikslokal vi är väldigt nöjda med och hoppas att ni kunder trivs bra i. 

Hos oss har vi flera anställda som alla har ett brinnande intresse för sportfisket för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt. Både här på Jiggar.nu och i vår fysiska butik finner du därför allt du behöver för ett lyckat och roligt sportfiske. Vi har sportfiskeprylar för alla typer av fiskare!

Varmt välkommen in till oss på Jiggar.nu!

Choose country
Continue to jiggar.nu