Laddar

Fiskedrag

Här finner du beten till alla möjliga fiskemetoder. Som alla fiskeintresserade så brinner vi verkligen för just fiskedrag och beten och har därför ett brett sortiment för att passa allt du kan tänka dig!
Filtrera efter:

Produkter

Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av Fiskedrag med allt du kan tänkas behöva till fiske efter Abborre, Gädda, Gös, Öring, Regnbåge, Lax, Röding och mycket mer! Vi har beten till alla möjliga fiskemetoder såsom Spinnfiske, Jerkbaitfiske, Flugfiske och Trollingfiske. Vi har även mängder av fiskedrag för ett lyckat Pimpelfiske under vår Vinterfiske-kategori!

Vi på Jiggar.nu började som namnet antyder med en butik med stort fokus på just Jiggar. Därför har vi alltid ett enormt sortiment med Jiggar och Gummibeten. Det är något vi brinner för och håller allt från små Dropshot-jiggar till abborre till stora handgjorda Gummibeten till gäddfisket. Vi har också givetvis ett brett utbud av färger och storlekar på vår egen jigg som vi kallar för Jiggen. Ett bete som fångat många stora fiskar genom och åren och som är en storfavorit för oss.

Vi har även givetvis ett brett utbud av olika former av hårdbeten. Allt från Spinnare och Skeddrag till Regnbåge, Öring och Röding till klassiska Wobbler till Gädda och Gös. Men till gäddfisket har vi även en uppsjö med olika hårdbeten som Tailbeten, Jerkbaits, Swimbaits och mycket mer. Till Abborrfisket finner du även mängder av Crankbaits, Vibrationsbeten, Blade Jigs, Ytbeten och mycket mer.
Givetvis har vi Fiskedrag från ett brett utbud av sportfiskemärken såsom Abu Garcia, Catch With Care, Savage Gear, Wolfcreek Lures, Bite of Bleak och många fler!
Choose country
Continue to jiggar.nu