Laddar

Tillbehör

Filtrera efter:

Produkter

Fisketillbehör, fiskelinor och verktyg.

Fisketillbehör, linor och verktyg är alltid lämpligt att ha hemma. Hos oss på jiggar.nu hittar du ett stort sortiment av tillbehör för fiske. Bland annat jiggskallar, skruvskallar, shallowskruvar, tafsar, stingers och riggar, krokar, linor, blyvikter, hinkar, lådor och väskor, verktyg och mycket mer som du kan tänkas behöva. Vi har tillbehör från olika märken och tillverkare.

Allt finns online till bra priser så att du kan komplettera med det du saknar. Passar perfekt för dig som gör egna drag, flugor och mycket annat. En fiskelåda blir komplett med tillbehör från oss. Saknar du något hemma så kolla in vårt utbud.

Handla linor, krokar, tafsar och andra tillbehör till fiske

Handla fiskelinor, krokar, tafsar och andra tillbehör till fiske hos oss på jiggar.nu. Vi har ett stort sortiment av olika typer av tillbehör som kan behövas för ditt fiske eller för dig som gör egna drag. Vårt sortiment finns online så väl som i vår lagerbutik i Järna.

Beställer du linor, krokar, tafsar och andra tillbehör på nätet så skickar vi detta snabbt och smidigt. Du har dina grejer inom 1-4 dagar. Passa på att komplettera din fiskelåda med annat när du ändå handlar. Handlar du över 1000 kronor bjuder vi nämligen på frakten såvida du inte köper spön och annat som gör att det blir skrymmande.

Jiggskallar, riggar och andra fiskeprylar som väskor och kamera

Jiggskallar, riggar andra fiskeprylar som väskor och kamera hittar du hos oss. Vi erbjuder ett stort sortiment som passar till både nybörjare inom fiske så väl som dig som hållit på i många år. Våra jiggskallar finns i flera storlekar precis som våra riggar. Det är alltid bra att ha ett visst antal tillbehör hemma i din fiskelåda om du blir av med dem under ditt fiske eller om du bygger egna stingers och tafsar. Är du intresserad av hur fiskarna beter sig under vattnet så är en kamera perfekt att använda dig av. Med den kan du se om det finns fisk samt hur de rör sig.
Choose country
Continue to jiggar.nu