Laddar

Ursuit Märket 4-Tex Jacket Red

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Komplettera med

3499 kr
Rek pris.
Leverans: 
10721
Produktbeskrivning
Jacka och byxor, uppkallade efter fyren som står högt och mäktigt i Ålands hav, är tillverkade av ånggenomsläppligt och vattentätt Ursuit 4-Tex®-tyg.

Jackan och byxorna är utformade för att ge bästa rörlighet och komfort i alla situationer. Jackan har en stor huva som ger dig möjlighet att ha en hatt eller mössa under. Huvan kan justeras så att den passar perfekt efter dina önskemål. Fickorna på jackan är stora och har stänkskyddade blixtlås. Jackan är också utrustad med två  D-ringar, en i nacken och en nere på baksidan. D-ringen i nacken kan användas t.ex. för att hänga upp en håv och den andra kan användas för att hänga annan utrustning. Jackan har en inre ficka som kan stängas med blixtlås.

Byxan har ytterligare ett skyddande material på grenen och knäna för att förlänga livslängden. Hängslen är utformade på ett sätt så att du kan ta bort byxorna utan att ta bort jackan. Byxan har fyra fickor. Två av fickorna är placerade högre upp och är utrustade med stänkskyddade blixtlås. De två andra fickorna ligger nedtill på låren och kan stängas med en klaff.

Byxan har ett åtdragningsband i slutet av benet för att möjliggöra åtdragning till bagagexeln.

Midjan är högre än normalt för att ge bättre skydd mot vind. Midjan har fleecefoder för att ge extra komfort.

Jackan finns i rött och svart. Byxorna finns endast i svart.
Egenskaper

Se fler varor

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu