Laddar

Shimano SLX XT DC 70/71

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Komplettera med

Abu Reel Oil - Rullolja
Abu Garcia
99 kr
Abu Garcia Reel Grease - Rullfett
3199 kr
Rek pris.
Leverans: 
SLXDCXT70_all
Produktbeskrivning
SLX DC XT är den ledande modellen i den enormt populära SLX-serien. Med Shimanos mest avancerade I-DC5 Intelligent Digital Control bromssystem och en MGL III-spole med låg tröghet, maximerar den kastprestandan över alla storlekar av beten, inklusive ultralätta finessbeten.

Om du vill ha direktheten som en baitcasting-rulle levererar, i kombination med lättheten och mångsidigheten hos en haspelrulle, bör SLX DC XT stå överst på din lista!

SLX DC XT är verkligen ett tekniskt mästerverk som är otroligt månsidig och kan kasta en mängd olika beten från relativt tunga till väldigt lägga beten.

Kärnan i den anmärkningsvärda kastmångsidigheten är en kombination av den låga trögheten MGL III Spool och I-DC5 Digital Casting Control. Spolen är ultralätt och när den är laddad med flätlina eller lättare mono, roterar den med en silkeslen mjukhet och lätt för att maximera avståndet. Men den verkliga hemligheten är det exklusiva I-DC5-systemet. Detta gör att du kan ställa in kastbromsen för den typ av lina du använder och storleken på beten, från stor till ultralätt finess erbjuder den fantastisk, problemfri, automatisk kontroll.

Inuti HAGANE-kroppen i aluminium (med ultralätta CI4+ sidoplåtar) finns en kombination av Micro Module Gear och X-SHIP. Detta ger den omisskännliga mjukheten som associeras med Shimano-rullar och tillräckligt med kraft för att ta itu med de största sötvattensrovdjuren.

Stjärnbromsen är lätt att justera och har Cross Carbon Drag-brickor, som säkerställer att du aldrig kommer att känna dig utom kontroll när det är dags att applicera ytterligare tryck. Från ultralätta finessbeten till medelstora swim- och crankbaits, SLX DC XT är en riktig allrounder för den seriösa rovdjursfiskaren!

Shimano SLX XT DC 71 HG
Antal kullager:7+1
Linintag:     77 cm
Linkapacitet:0.285mm/100m (Mono)
Maxbroms:5 kg
Rullstorlek:Light
Utväxling:7.4:1
Vevsida:Vänster
Vikt:195 g

Shimano SLX XT DC 71
Antal kullager:7+1
Linintag:     64 cm
Linkapacitet:0.285mm/100m (Mono)
Maxbroms:5 kg
Rullstorlek:Light
Utväxling:6.2:1
Vevsida:Vänster
Vikt:195 g

Shimano SLX XT DC 70 HG
Antal kullager:7+1
Linintag:77 cm
Linkapacitet:0.285mm/100m (Mono)
Maxbroms:5 kg
Rullstorlek:Light
Utväxling:7.4:1
Vevsida:Höger
Vikt:195 g
Egenskaper
Utväxling: 6.2:1 , 7.4:1
Rullstorlek: 70 , 71
Vevsida: Höger , Vänster
Antal kullager: 7+1
Maxbroms: 5 Kg
Linkapacitet: 0.285mm/100m (Mono)
Vikt: 195 g

Se fler varor

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu