Laddar

RAM Mounts 13" EXTRUDED ALUMINUM TRACK W/ END CAPS

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Komplettera med

479 kr
Rek pris.
479 kr
 
Leverans:  1-3 arbetsdagar
11426
Produktbeskrivning
RAM® Tough-Track ? monteringsskena för plana ytor, passar terränghjulingar, bilar, skördetröskor, motorbåtar, traktorer, lastbilar, hemmet m.m. Den svarta anodiserade aluminiumversionen av RAM® Tough-Track ? kan skruvas fast på vilken plan yta som helst och är designad för användning med M8 skruvar för enkel installation ( skruvar ingår ej). Gjord för att vara en pålitlig och robust monteringslösning, det anodiserade aluminiumet ger ett smidigt glid över banan och korrosionsskydd.

RAM-TRACK-EXA-13U har 13" spårlängd (aluminiumdel), medan de medföljande locken lägger till ungefär 1,5" i längd till var ände (3 " i ytterligare längd).

RAM® Tough-Track ? är kompatibel med RAM® Center Loader och 90 graders vinkeladapter, såväl som ett brett utbud av RAM®-spår baser för att ansluta enheter som actionkameror, fiskespön, telefoner och surfplattor m.m.

Produktdimensioner:
Total längd: 16" / 40,64 cm
Total bredd: 0,9" / 2,29 cm
Spårtjocklek: 0,43" / 1,09 cm
Inre spårlängd: 13" / 33,00 cm
Material: Marinklassad aluminium, komposit med hög hållfasthet
Egenskaper

Se fler varor

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.