Laddar

Pig craw 7,5cm TPL (6-pack)

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Pig Craw 7,5cm är en vidareutveckling av populära Pig Craw 10cm, denna gång i det tåliga och stretchiga materialet TPL. Detta creature bait har många enastående egenskaper som gör att den sticker ut i den vida djungeln av creaturebaits.
59 kr
Rek pris.
Välj Färg:
Leverans: 
29-SP172L-r
Produktbeskrivning
Pig Craw 7,5cm är gjord av TPL-material som gör att betet flyter och med materialet tillför otroligt mycket stretch-rivmotstånd. Designen härstammar från Piglet Shad med en twist, kroppen på Pig Craw har en tjock bulk och en slimmad spets för att få den att stå när den landar på botten och vagga förföriskt när den hämtas hem.
Pig Craw är slitsad i ryggen och magen för att säkerställa en gräsfri presentation när den Texas riggas. När du använder ett traditionellt jigghuvud är kroppen tjockare vid insättningspunkten för att säkerställa maximalt grepp och passning för krok och skaft.

Tillverkad av supertåligt TPL-material för att säkerställa lång livslängd och hållbarhet vid fiskfångst samt hög flytförmåga. Kommer att reagera med Plastisol, förvara i påse! 7,5 cm 6 st.
Egenskaper

Komplettera med

Se fler varor

Andra köpte även