Laddar

Leech ATW3 Copper

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
ATW3 i vår intro serie av polariserade solglasögon är tillverkad för allround-syfte för aktiviteter runt vattnet. Med polariserade TAC-linser och polykarbonatramar för bra uv skydd och bekvämlighet blir dessa glasögon det självklara valet utanför vattnet. Modellen kommer i 3 olika färgkombinationer. Svart båge med grå lins och en turtoise båge med koppar eller gul lins.
299 kr
Rek pris.
 
Leverans:  1-3 arbetsdagar
A2303B
Produktbeskrivning

Kopparfärgade linser

Kopparfärgade linser förstärker kontrasterna och förbättrar djupseendet så att det går lättare att urskilja fisk i en havsfärgad omgivning. Vi rekommenderar kopparfärgade linser eftersom de även ökar skärpan och skyddar ögonen så att de blir mindre ansträngda. De är också perfekt lämpade för morgon- och kvällsljus och gör det mycket enklare att se fisken.

Ultraviolett behandling, UV400

Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

Polariserad triacetatcellulosa (TAC)

TAC-linser bildas av plastplattor med en multi-lagerslinsteknik. Det är den lättaste polariserade linsen som finns tillgänglig och effektiviteten hos polariseringen är 99%.

Reptålig beläggning

Trots alla framsteg som gjorts inom utvecklingen av linsbeläggningar finns det ännu inga som är helt reptåliga – inte ens glaslinser. Leech glasögonlinser behandlas dock på båda sidor med en klar, hård beläggning som gör dem mycket reptåliga.

Egenskaper

Komplettera med

Se fler varor

Andra köpte även