Laddar

Karikko 15cm 24g

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Komplettera med

179 kr
Rek pris.
Välj Färg:
Leverans: 
Karikko_K15-013UV-r
Produktbeskrivning
Karikko är det främsta valet för tävlingsfiskare i Finland. Orsaken är dess naturliga gång med kraftiga slag med stjärten. Den lockar fisken att hugga även från större avstånd vid pelagiskt trollingfiske.

Karikko tog den svenska wobblerscenen med storm under 2022 och visade snabbt vad det handlade om med den ena storgösen efter den andra fångade på trolling. En megalax på 23 kilo demonstrerade mångsidigheten i wobblern. Efterfrågan på wobblerna var stor och till 2023 har sortimentet utökats med fler färger och även storlekar och erbjuds nu även i 24 cm för gädda, de största gösarna och för den som trollar hälleflundra.

Karikko skapades under 1980-talet och ryktet spred sig fort - Karikko fångade fisk och de var riktigt hållbara då de är tillverkade av cellplast. Även när gäddor och gösar borrar in de vassa tänderna i vobblerkroppen kommer den inte att suga upp vatten utan behåller sin naturtrogna rörelse. Karikko finns i många olika färger och nya färger utvecklas kontinuerligt av sportfiskare som tävlar på allra högsta nivå.
Suomen Uistin är en finsk workshop för betesbyggande grundad av Jarmo Rapala år 2006. Vi på Suomen Uistin uppskattar och värdesätter traditionellt hantverk i betesbyggandet. Våra produkter är de finaste finska betena, skapade individuellt av vårt professionella team. Vårt urval av beten inkluderar några av de mest klassiska finska mästerverken såväl som moderna designer.
Egenskaper

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu