Laddar

Gäddbibeln av Tobias Fränstam - Signerad

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Signerat exemplar av Gäddbibeln som är den första heltäckande boken sedan 70-talet om gäddan. Här tar fiskeribiologen och en av Sveriges största sportfiskeprofiler Tobias Fränstam med oss på en fantastisk resa under ytan i jakten på svar!
350 kr
Rek pris.
 
Leverans:  1-3 arbetsdagar
gaddbibeln
Produktbeskrivning

Plötsligt! Ett par försiktiga ryck i reven innan ett våldsamt hugg som får hela spöt att böja sig och rullen att rusa. Har gammelgäddan äntligen huggit?

I regn och storm vid yttersta havsbandet, till solsken och stiltje i små båtar längs en vassrugg så står dom där. Entusiaster i alla åldrar. Kast efter kast i timmar under tystnad med förhoppning om att få fånga Esox Lucius, kungen under ytan. Gäddan gäckar.

Gäddbibeln är den första heltäckande boken sedan 70-talet om gäddan. En komplett guide för alla sportfiskare. Oavsett om du är nybörjare eller veteran får du följa med en av Sveriges största sportfiskeprofiler och fiskeribiologen Tobias Fränstam på en magisk resa under ytan. Flock eller revir. Djupt eller grunt. Klart eller grumligt. Gäddans sinnen. Insjö eller kustmiljö. Här återfinns gamla såsom nya fiskemetoder och redskap. Även omgivningsfaktorer som väder, vattenstånd, månfas, bananer i båten och gäddans fiender behandlas.

I den här spännande boken på 300 sidor, fylld av historier, djup kunskap, unika bilder, illustrationer och recept hittar du allt du behöver för att få det att plötsligt hända.

Egenskaper

Komplettera med

Andra köpte även