Laddar

Aava MERI Baitcasting (multi)

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Aava Meri är en högkvalitativ spöserie framtagen för kustfisket efter havsöring, men som ger såväl båtfiskaren som landfiskaren spöval av högsta kvalitet.
Aava Meri är en högkvalitativ spöserie framtagen för kustfisket efter havsöring, men som ger såväl båtfiskaren som landfiskaren spöval av högsta kvalitet.

Komplettera med

Armada Rod bands (2-pack)
3489 kr
Rek pris.
Leverans: 
AMEB28630-r
Produktbeskrivning
Aava Meri är en högkvalitativ spöserie framtagen för kustfisket efter havsöring, men som ger såväl båtfiskaren som landfiskaren spöval av högsta kvalitet. Serien inkluderar allt från långkastande spön för landfiskaren till lite kortare mer precisa spön för båtfiskaren. Det här är en spöserie som andas av kvalitet och spöna kommer titanium-ringar. Meri-spöna är tvådelade på mitten för att de är så långa så att de blir lättare att transportera.

8’3’’ 7-28g haspel och 8’6’’ 8-30g multispöt är framtagna just för fisket efter båt på kusten. 9’1’’ 8-32g är ett perfekt mellanting och bra allround för både båtfiskaren och landfiskaren. 10’1’’ 9-36g däremot är en riktig kastmaskin som är framtaget för långa kast från land. Akta dig i kasten så du inte träffar Åland bara!

  • Oslipad blå klinga
  • Högkvalitativa EVA handtag
  • Custom krokhållare med skrapskyddande gummifärg på klingan
  • 2-delade på mitten för enklare transport med så långa spön
  • Custom spöstrumpa för vardera modell medföljer
Egenskaper
Spölängd, fot: 8'6'' ft
Spölängd cm: 259 cm
Kastvikt Min: 8 g
Kastvikt Max: 30 g
Vikt: 155 g
Passande rulltyp: Multirulle
Spödelar: 2-delat
Material Handtag: EVA
Rekommenderade arter: Havsöring
Rekommenderade metoder: Båtfiske efter havsöring

Se fler varor

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.