Laddar

13 Fishing Meta Casting (multi)

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Meta-serien från 13 Fishing är spinnspön utvecklad för det skandinaviska fisket i nära samarbete med Mathias Holgersson.
Meta-serien från 13 Fishing är spinnspön utvecklad för det skandinaviska fisket i nära samarbete med Mathias Holgersson.

Komplettera med

1799 - 2599 kr
Rek pris.
Leverans: 
151163RA-r
Produktbeskrivning
Meta Beast är det man vill ha i ett spö utvecklat för stor gädda och gös! kraftfullt, Lätt och med en ryggrad som hjälper dig att kroka de största fiskarna.

Beast har ett rullfäste med så kallad palm support, dvs ett större grepp som läggs mot handens sida. Det avlastar enormt och eliminerar värk mellan fingrarna efter en dags fiske med stora, tunga beten. Dessutom ger det dig bättre kraft att sätta mothuggen.

Riktar du ditt fiske efter stor fisk och uppskattar ett spö som är lätt, laddat med kraft och som du kan fiska de flesta typer av beten med så behöver du inte leta längre!

Meta Chat-r-Crank är framtaget för att leverera den ultimata upplevelsen när du fiskar bladed jigs (även känt som chatterbaits), spinnerbaits och cranks till abborre.

Tillräckligt mjukt och förlåtande för att landa de försiktigaste abborrhuggen och samtidigt överföra minsta kontakt med fisk, bottenstruktur och vegetation rakt in i dina händer. Med Chat-r-Crank känner du all den energi och de vibrationer ditt bete skickar ut i vattnet.

Meta Hell Bent är framtaget för stor fisk! Här får du kraft nog att kasta stora beten och sätta stenhårda mothugg utan att kroppen tar stryk. Hell Bent är framtaget för att underlätta för dig som riktar ditt fiske efter de största exemplaren.

Spöet har ett rullfäste med så kallad palm support, dvs ett större grepp som läggs mot handens sida. Det avlastar enormt och eliminerar värk mellan fingrarna efter en dags fiske med stora, tunga beten. Dessutom ger det dig bättre kraft att sätta mothuggen.

Riktar du på stor fisk och uppskattar ett spö som är lätt, laddat med kraft och som du kan fiska tunga beten med så behöver du inte leta längre!

Meta Spring är framtaget för abborrfisket med crankbaits. Spöt är tillräckligt mjukt och paraboliskt för att ta upp tunga knyckar från fightande fisk och samtidigt snabbt och rappt för att kasta bra och med en ryggrad som hjälper dig landa drömfisken. Om du tar ditt abborrfiske på allvar och vill ha ett spö utvecklat just för detta fiske så behöver du inte leta längre.

Egenskaper:
  • Palm support rullfäste (Beast Cast, Hell Bent Cast)
  • Evolve-rullfäste (Chat-r-Crank Cast, Spring Cast)
  • Rostfria spöringar från American Tackle med DuraLite inserts
  • Evolve Open End krokhållare
  • Delat handtag av japansk premium EVA
  • Zonal Action Technology (ZAT2)
  • Japansk PVG36T klinga
Egenskaper
Spölängd, fot: 7' ft , 7'2'' ft , 7'9'' ft , 8'4'' ft
Spölängd cm: 213 cm , 218 cm , 236 cm , 254 cm
Kastvikt Min: 10 g , 40 g , 5 g , 56 g
Kastvikt Max: 130 g , 170 g , 20 g , 30 g
Vikt: 120 g , 130 g , 230 g , 250 g
Passande rulltyp: Multirulle
Spödelar: 2-delat
Material Handtag: EVA
Klinga: Japansk PVG36T
Aktion: Fast , Moderate

Se fler varor

Andra köpte även

Choose country
Continue to jiggar.nu