Laddar

Bullseye Cherry Picker C198 3-21g (multi)

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Ett abborrspö framtaget för fisket mex Texas- och Carolina-rig men som fiskar hem traditionella jiggar och hårdbeten minst lika bra!
Ett abborrspö framtaget för fisket mex Texas- och Carolina-rig men som fiskar hem traditionella jiggar och hårdbeten minst lika bra!

Komplettera med

3595 kr
Rek pris.
3595 kr
 
Leverans:  1-3 arbetsdagar
1019803-21C
Produktbeskrivning
Cherry Picker Cast 198 3-21g är speciellt utvecklad för fisket efter abborre. Den något försänkta vridpunkten på spetsen tillåter inte bara fisken att enkelt suga in betet utan tillåter också perfekt beteskontroll. Klingan har en mycket snabb återhämtning men absorberar perfekt huvudskakningar och rusningar under kampen! Cherry Picker kan användas på en mängd olika sätt på grund av dess verkan. Oavsett om från stranden, båten, kajaken eller bara för streetfiske.
 
Bästa sättet att fiska detta spö är med en Carolina-rigg, Texas-rigg och liknande! Men mindre och medelstora hardbaits kan också fiskas utmärkt med Cherry Picker. Det som är särskilt anmärkningsvärt är att spöet, med sin extremt låga vikt, erbjuder mycket kraft och ännu mer känslighet. Det extremt lätta ämnet har redan kunnat parera havskatt upp till 116cm och tryggt leda flera meterlånga gäddor till båten!
 
Deras enastående funktionalitet är i perfekt harmoni med elegant design! Denna look fortsätter i rullfästet. Det ergonomiska ECSM-rullfästet värderas högt av många sportfiskare på grund av dess snäva "passform" som säkerställer perfekt kontroll! Den matta finishen på de högkvalitativa kolrören rundar av utseendet perfekt. Detta spö lämnar inget övrigt att önska, kristallklar transmission, låg vikt på 102g, perfekt ergonomi, oändlig kraft och en tidlös, elegant design.
 
Ämnet är som vanligt tillverkat av japansk Toray Carbon enligt LWC-konceptet (Lotus Woven Composite) och erbjuder extremt tydlig transmission och enorm fjäderkraft. De perfekt fördelade Fuji LN Titanium SIC-ringarna och Fuji ECSM rullfästet med sömlös EVA erbjuder komponenter av högsta kvalitet som för närvarande är tekniskt möjliga! 
 
Egenskaper:
  • Supertunn lotusvävd komposit -40 ton klinga
  • 8+1 Fuji Titanium SIC LN-Guides
  • Fuji ECSM rullfäste med högkvalitativ EVA
  • EVA-handtag av hög kvalitet
  • Perfekt balans
  • Bästa kvalitet
  • Funktionell design
Egenskaper
Spölängd, fot: 6'6'' ft
Spölängd cm: 198 cm
Kastvikt Min: 3 g
Kastvikt Max: 21 g
Vikt: 103 g
Passande rulltyp: Multirulle
Spödelar: 2-delat
Material Handtag: EVA
Klinga: Lotus-Woven Composite 40T
Transportlängd: 107 cm

Se fler varor

Andra köpte även