Handla Wobbler & jerkbait

Här hos oss på jiggar.nu kan du handla wobbler och jerkbait till bra priser. En wobbler är ett drag med krokar i plast eller i trä. Wobblern ska röra sig i sidled och i höjdled och lockar många rovfiskar. Du kan fiska med en wobbler med ett kastspö och rulle. Jerkbait är en typ av wobbler men utan sked så att den rycks fram med lodräta jerks. Detta drag passar bäst för dig som vill fiska gädda eller abborre. Här hos hittar du ett stort utbud av både wobbler och jerkbait till konkurrenskraftiga priser. Välj bland många märken och tillverkare.

Stort sortiment av wobbler och jerkbait från populära varumärken.

Vi på jiggar.nu har ett stort sortiment av wobbler och jerkbait från populära varumärken. Du kan välja mellan många olika märken och tillverkare. Bland annat hittar du Abu Garcia HI-LO, Rapala, Savage Gear, Strike Pro, Svartzonker och många fler. Det är bra att satsa på flera wobblers och jerkbaits till din fiskelåda. Beställer du här online så skickar vi dina varor snabbt och säkert med DHL och du har dem inom 1-4 dagar. Om du passar på att komplettera med övrig fiskeutrustning och handlar för över 1000 kronor så blir det helt fraktfritt så länge ditt paket inte är skrymmande.

Billiga wobbler och jerkbait med god kvalitet

Om du är ute efter billiga wobbler och jerkbait med god kvalitet så har du kommit rätt. Vi på jiggar.nu erbjuder ett stort sortiment av både wobbler och jerkbait. Så vill du fylla på din fiskelåda med bra drag så ska du passa på nu. Hos oss hittar du även andra fiskeprylar till bra priser. Komplettera dina billiga wobbler och jerkbait med god kvalitet med andra typer av drag och tillbehör. Vi skickar dina varor snabbt med DHL och du har dem inom 1-4 dagar. Du kan även betala på ett enkelt sätt med via faktura, delbetalning eller direkt med ditt kort.

Göswobbler & gäddwobbler från Rapala och Abu garcia

Vi erbjuder ett brett urval av wobbler och jerkbait. Produktsortimentet består av välkända tillverkare av wobblerdrag, göswobbler och gäddwobbler från kända märken som Rapala, Abu garcia, Savage, Swartzonker och Westin.

   

Topplistan fiskedrag 1 - Pigshad jr
Topplistan fiskedrag 2 -Lilljiggen
Topplistan fiskedrag 3 - Mcrubber
Topplistan fiskedrag 4 - Fox proshad 18cm
Topplistan fiskedrag 5 - Mcrubber bass
Topplistan fiskedrag 6 - Bob exoshad
Topplistan fiskedrag 7 - Shadalicious
 Topplistan fiskedrag 8 - Eastfield Curly
Topplistan fiskedrag 9 - Buster Jerk
Topplistan fiskedrag 10 - Bandit Shad