Välj rätt fiskeprylar för vertikalfiske

Vertikalfiske är en metod som de senaste åren blivit mycket populärt. Det är en metod som är enkel och som inte kostar så mycket. Metoden används oftast till gös men även när man fiskar efter röding. Vertikalfiske fungerar i alla typer av sjöar. Välj rätt fiskeprylar för vertikalfiske. Vi på jiggar.nu har ett stort sortiment som är anpassade för denna metod och det till bra priser. För att kunna utföra vertikalfiske så bör du ha ett vertikalspö, haspelrulle eller multirulle, flätlina, tafs samt jiggar i olika storlekar och färger. Hos oss hittar du det du behöver för att kunna börja med vertikalfiske.

Vi har fiskerullar, fiskespö och gummibeten för rätt pris

Vi har fiskerullar, fiskespö och gummibeten för rätt pris hos oss på jiggar.nu. Om du är intresserad av att börja med vertikalfiske så kan du hos införskaffa dig all utrustning du behöver utan att det kostar multum. Vi har det mesta du behöver för denna fiskemetod. Vårt sortiment med fiskerullar, fiskespö, gummibeten och övriga fiskeprylar har konkurrenskraftiga priser. Beställer du hos oss får du dina saker hem snabbt och lätt med DHL. Du får dem nämligen inom 1-4 dagar. Vi erbjuder även en trygg betalningslösning med SweaWebPay, antingen via faktura, delbetalning eller direkt med ditt kort.

Hitta rätt tillbehör som krokar, linor och skallar

Hitta rätt tillbehör som krokar, linor och skallar hos oss på jiggar.nu. Om du ska börja med vertikalfiske eller vill komplettera din fiskelåda med utrustning så är det till oss du ska vända dig. Hos oss hittar du det mesta inom krokar, linor och skallar till flera olika typer av fiske. Vi finns både online så väl som att vi har en lagerbutik i Järna med självplockning.. Beställer du via vår webbshop får du dina varor levererade inom 1-4 dagar med DHL. Du får fri frakt om du beställer över 1000 kronor och ditt paket inte är skrymmande.
   

Topplistan fiskedrag 1 - Pigshad jr
Topplistan fiskedrag 2 -Lilljiggen
Topplistan fiskedrag 3 - Mcrubber
Topplistan fiskedrag 4 - Fox proshad 18cm
Topplistan fiskedrag 5 - Mcrubber bass
Topplistan fiskedrag 6 - Bob exoshad
Topplistan fiskedrag 7 - Shadalicious
 Topplistan fiskedrag 8 - Eastfield Curly
Topplistan fiskedrag 9 - Buster Jerk
Topplistan fiskedrag 10 - Bandit Shad