Fiskeset och haspelset

Om du är en fiskare eller vill börja med fiske så är det bra att investera i ett spö. Hos oss hittar du fiskeset och haspelset. Med ett fiskeset kan du komma igång direkt då de är kompletta med spö, rulle, tafsar och drag. Ett fiskeset eller haspelset passar lika bra till både den erfarna sportfiskaren så väl som dig som nyss börjat med fiske. Passa på att komplettera med en håv samt flera drag till ditt fiskeset. Alla våra fiskeset och haspelset har bra priser och fungerar perfekt till dig som vill ha ett komplett paket.

Fiskeset, haspelset och vertikalset för nybörjare till sportfiskaren.

Bland vårt sortiment finns det fiskeset, haspelset och vertikalset för nybörjare till sportfiskaren. Det kan kännas skönt att ha ett komplett set för att direkt komma igång med att fiska. Beroende på vad du vill fiska för typ av fisk så behöver du välja om du ska ha ett haspelset eller ett vertikalset. Vertikalfiske är en metod som är enkel som används oftast till gös men även när man fiskar efter röding. Vertikalfiske fungerar i alla typer av sjöar. Haspelset fungerar för bland annat abborre, lax och öring. Kanske du ska investera i ett set av varje?

Prisvärda fiskeset från kända varumärken Abu Garcia, Svartzonker och Berkley

Vi på jiggar.nu erbjuder dig prisvärda fiskeset från kända varumärken som Abu Garcia, Svartzonker och Berkley. Oavsett vilket märke eller tillverkare du väljer på ditt fiskeset så gör du ett bra val. Alla våra fiskeset håller en hög kvalitet och låga priser. Välj vilket typ av fiskeset som du vill ha och beställ så får du det snabbt hem på 1-4 dagar med DHL. Passa på att komplettera med övrig fiskeutrusning här online för att få en välfylld fiskelåda till dina fisketurer. Vi har ett stort utbud inom det mesta som rör fiske och vi håller konkurrenskraftiga priser.

   

Topplistan fiskedrag 1 - Pigshad jr
Topplistan fiskedrag 2 -Lilljiggen
Topplistan fiskedrag 3 - Mcrubber
Topplistan fiskedrag 4 - Fox proshad 18cm
Topplistan fiskedrag 5 - Mcrubber bass
Topplistan fiskedrag 6 - Bob exoshad
Topplistan fiskedrag 7 - Shadalicious
 Topplistan fiskedrag 8 - Eastfield Curly
Topplistan fiskedrag 9 - Buster Jerk
Topplistan fiskedrag 10 - Bandit Shad