Fiskespö och spinnspö

Här hittar du fiskespö och spinnspö till bra pris. Om du vill kunna fiska abborre, gös, gädda eller andra fiskar så har vi rätt spö för dig. Vi på jiggar.nu har ett stort utbud av olika typer av fiskespön som passar alla typer av fiskare. Om du inte riktigt vet vad för fiskespö som passar just dig så kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Att välja rätt typ av spö är lika viktigt som att välja rätt drag. Hos oss hittar du både spinnspö och haspelspö online till bra priser. Passa även på att beställa till drag och annat.

Billiga fiskespö och spinnspö av hög kvalitet från kända tillverkare

Ett fiskespö behöver inte kosta mycket pengar för att fungera som det ska. Du kan hitta bra spön till bra pris. Vi har billiga fiskespö och spinnspö av hög kvalitet från kända tillverkare. Här kan du bland annat hitta spön från Abu Garcia, Eastfield Lures, St. Croix Rods, Svartzonker Signature, Savage Gear och många fler. Kanske du har ett favoritsöp sedan tidigare? Komplettera med ett till från samma tillverkare eller testa ett helt nytt. Här online har vi ett stort utbud av billiga fiskespön och spinnspön, men du kan även komma till vår lagerbutik på Ullängsvägen i Järna.

Kastspö, fiskespö och spinnspö för nybörjare till den erfarna sportfiskaren

Det spelar ingen roll om du är en erfaren sportfiskare eller en nybörjare inom detta. Vi har kastspö, fiskespö och spinnspö som passar till alla. Välj mellan olika modeller av fiskespö. Vi har även haspelspö och vertikalspö. Vi har inte bara låga priser vi levererar även dina fiskespön snabbt och enkelt med DHL. Beställer du nu, så har du ditt spö inom 1-4 dagar. Du kan betala enkelt med SweaWebPay och välja mellan delbetalning, faktura eller direktbetalning via ditt kort. Passa gärna på att beställa till övrig fiskeutrustning när du ändå beställer ett spö så får du bara en enda fraktkostnad.

   

Topplistan fiskedrag 1 - Pigshad jr
Topplistan fiskedrag 2 -Lilljiggen
Topplistan fiskedrag 3 - Mcrubber
Topplistan fiskedrag 4 - Fox proshad 18cm
Topplistan fiskedrag 5 - Mcrubber bass
Topplistan fiskedrag 6 - Bob exoshad
Topplistan fiskedrag 7 - Shadalicious
 Topplistan fiskedrag 8 - Eastfield Curly
Topplistan fiskedrag 9 - Buster Jerk
Topplistan fiskedrag 10 - Bandit Shad