Fiskerullar och fiskerulle

Fiskerullar är något som behövs om du vill fiska med ett haspelspö eller ett kastspö. Att investera i en fiskerulle eller flera är en mycket god idé. Bland vårt sortiment av fiskerullar hittar du en fiskerulle som passar dig oavsett din tidigare erfarenhet av att fiska. Det finns en grov tumregel som säger att olika fiskerullar passar bäst för olika typer av fiske. Haspelrulle passar bäst till spinnfiske och multirulle är bäst lämpad för trolling, dragrodd och jerkfiske. Anpassa din fiskerrulle efter hur du ska fiska eller köp flera fiskerullar när du ändå beställer.

Fiskerullar kända tillverkare som Abu Garcia, Okuma, Shimano och Penn

Här hos oss på jiggar.nu hittar du fiskerullar från kända tillverkare som Abu Garcia, Okuma, Shimano, Penn och många fler. När det kommer till val av fiskerulle så är det främst utifrån typ av fiske. Vårt utbud består av många olika typer av rullar, både haspelrullar och multirullar. Beställ från ditt favoritmärke eller hitta en ny tillverkare av fiskerulle som känns rätt för dig. Vi har bra priser på alla våra fiskerullar och beställer du fiskevaror för över 1000 kronor så bjuder vi dig på frakten. Observera att det endast gäller om det inte är ett skrymmande paket.

Billiga haspelrullar och multirullar online med snabba leveranser

Jiggar.nu kan erbjuda dig billiga haspelrullar och multirullar online med snabba leveranser. Vi samarbetar med DHL så du får dina fiskerullar levererade inom 1-4 dagar. Det gör att du kan komma ut och fiska inom ett par dager efter att du beställt! Dessutom har vi en låg fraktkostnad på alla våra varor. Alla våra fiskerullar håller en hög kvalitet och du kommer garanterat bli nöjd med ditt val av rulle. Hos oss är det enkelt att beställa så väl som att betala för dina varor. Vi samarbetar med SweaWebPay som erbjuder tre olika betalsätt. Välj att betala dina fiskegrejer med faktura, delbetalning eller direktbetalning med ditt kort.

   

Topplistan fiskedrag 1 - Pigshad jr
Topplistan fiskedrag 2 -Lilljiggen
Topplistan fiskedrag 3 - Mcrubber
Topplistan fiskedrag 4 - Fox proshad 18cm
Topplistan fiskedrag 5 - Mcrubber bass
Topplistan fiskedrag 6 - Bob exoshad
Topplistan fiskedrag 7 - Shadalicious
 Topplistan fiskedrag 8 - Eastfield Curly
Topplistan fiskedrag 9 - Buster Jerk
Topplistan fiskedrag 10 - Bandit Shad