Fishermans Choice Unika Spinnare 8-pack
Svenska spinnare tillverkade i Jämtland.
Antal i lager: 17
99:-
Läs mer
Köp
 
 

Fiskedrag och beten för abborre och gös

Här hos oss hittar du fiskedrag för abborre och gös. Gös är en spännande sötvattensfisk att fiska efter och de bästa metoderna är spinn eller trolling med stora drag. Andra populära sätt är att använda sig av wobbler, skeddrag, stora spinnare eller jiggar. Gös hugger gärna på det mesta som rör sig. Dock bör du fiska på rätt plats och rätt tid. När det gäller gös så är detta en fisk du främst får napp på när det mörknat ute. Drag som är populära är destamma som till gäddan, men du måste mer aktivit söka efter gösen i ett större område och i olika nivåer av vattnet.


Handla ditt wobbler för abborre eller gös online

Handla ditt abborrewobbler eller göswobbler online hos oss på jiggar.nu. Vi erbjuder flera av de drag du behöver för att kunna fiska efter abborre eller gös. Utöver att fiska på rätt tid och på rätt plats så är det bra att ha flera drag som är anpassade efter dessa fiskar. Hos oss hittar ni märken som LillJiggen, Abu Garcia, Berkley, Blue Fox och många fler. Vi har ett stort sortiment av både gäddwobbler och göswobbler. Passa på att beställa andra fiskeprylar och tillbehör hos oss då vi har bra priser och snabb leverans. Du får dina varor inom 1-4 dagar efter du beställt.


Vi har stort sortiment av spinnare, gummibeten, wobbler & skeddrag

Vi har ett sortiment av spinnare, gummibeten, wobbler & skeddrag som är anpassade för att fiska gädda och gös men även för att fånga abborre och andra fiskar. Dessutom andra tillbehör som du kan behöva till dessa. Jiggar.nu är ditt självklara val när det kommer till beten och drag samt andra fiskeprylar. Beställ dina spinnare, gummibeten, wobbler & skeddrag online och få dem snabbt levererade hem med DHL. De levereras inom 1-4 dagar. Vi bjuder på frakten om du handlar över 1000 kronor och inte beställer skrymmande varor så som spön. Passa på att beställa redan nu!
   

Topplistan fiskedrag 1 - Pigshad jr
Topplistan fiskedrag 2 -Lilljiggen
Topplistan fiskedrag 3 - Mcrubber
Topplistan fiskedrag 4 - Fox proshad 18cm
Topplistan fiskedrag 5 - Mcrubber bass
Topplistan fiskedrag 6 - Bob exoshad
Topplistan fiskedrag 7 - Shadalicious
 Topplistan fiskedrag 8 - Eastfield Curly
Topplistan fiskedrag 9 - Buster Jerk
Topplistan fiskedrag 10 - Bandit Shad